Diensten

Wij bieden onze klanten een aantal aanvullende diensten nl. naast Rivierenlandevents verhuren wij alles voor uw party met Rivierenlandevents Party Verhuur en beheren wij Kookstudio Gezonderkoken.nu, verkopen en onderhouden wij Retroscooters, Sloepen, Eenden (restauratie Citroën 2cv) en bieden stalling van boten/campers aan. Tevens behoren het Tinq Tankstation Druten, Banden Discount Druten en Health Counseling Druten tot onze groepsactiviteiten.

Scooterverkoop

Retroscooters Druten Scooterspecialist

Retroscooters Druten is de scooter­specialist van het Rivierenland. Als officiële dealer van een groot aantal merken vindt u bij ons altijd de scooter van uw dromen. Onze professionele medewerkers zijn dag in dag uit bezig met het samenstellen van het perfecte aanbod. Wij streven er naar om een scootercollectie aan te bieden, variërend van eenvoudig tot luxe. Hiermee proberen wij een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Natuurlijk adviseert Retroscootersdruten u te allen tijde bij de aanschaf van een nieuwe scooter, zodat u een gedegen keuze maakt.

Retroscooters Druten Scooter

Officieel dealer

Retroscootersdruten is de officiële dealer van bekende scootermerken. Als officiële dealer van , Fosti, BTC, Jaling, XiniX en Yiben vindt u bij ons altijd uw favoriete scooter. Wij staan voortdurend in contact met deze merken en zorgen er voor dat de nieuwste modellen bij ons te krijgen zijn. Uiteraard vindt u ook occasions van deze gerenommeerde merken. Als officiële dealer zorgen wij ook voor het onderhoud van deze scooters. Bij ons vindt u de originele onderdelen en accessoires om uw scooter in topconditie te houden.

Jarenlange ervaring

Retroscooters Druten

Persoonlijk advies is één van onze belangrijkste pijlers. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan graag voor u klaar. Vanuit persoonlijk contact helpen wij u met een topscooter de weg op. Tevens kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom in Druten. Daar staat een ruime selectie van ons aanbod uitgestald. Wij leveren onderdelen en accessoires, steevast tegen een scherpe prijs. En bijzonder aan Retroscootersdruten is dat wij bij eventuele reparaties uw scooter repareren in onze eigen werkplaats. Wij werken niet met externen, maar onze specialisten werken vanuit onze eigen professionele werkplaats om uw scooter weer helemaal rijklaar te maken.

Retroscootersdruten is de scooterspecialist van Nederland. Bij ons vindt u scooters, onderdelen en accessoires van de grote merken als Aprilia, Gilera, IICO, Piaggio, Fosti, Yiben, BTC, Yaling, XinX, Kymco, Vespa en Yamaha.

Retroscooters Scooters

Verzekering

Unigarant biedt de ideale bromfietsverzekering die u zelf geheel zelf kunt samenstellen. Uw bromfiets, scooter, fiets met hulpmotor of brommobiel kan direct worden verzekerd, compleet met een verrassend scherpe premie. Profiteer ook van de Unigarant bromfietsverzekering!.

Voordelen Unigarant bromfietsverzekering

  • No claimkorting tot 75%
  • Online verzekeren via InternetVerzekeren.NL
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Als eigenaar van een motorvoertuig bent u wettelijk verplicht uw bromfiets of scooter te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). U bent hiermee per gebeurtenis verzekerd tot EUR 2.500.000 bij materiële schade en tot EUR 5.000.000 bij schade aan personen (letselschade). Brommobielen van een bestuurder jonger dan 24 jaar zijn niet acceptabel, tenzij de jongere bestuurder een lichamelijke beperking heeft.

WA en aanrijding

Met de dekking aanrijding is de brom- of snorfiets verzekerd tegen schade door aanrijding, vallen, vandalisme, brand en storm. Voor E-scooters geldt dat schade aan accu, door vallen of stoten, is verzekerd.

WA en diefstal

Naast WA kunt u zich ook verzekeren voor schade ten gevolge van diefstal of pogingen daartoe en joyriding. Dit valt onder de dekking WA en diefstal. Ook schade door brand en storm is met deze dekking verzekerd.

Diefstal is uitsluitend verzekerd indien het object op slot was gezet met zowel het standaard slot als een categorie 3 ART-goedgekeurd slot. Kijk op Stichting ART voor informatie over goedgekeurde sloten.

WA, diefstal en aanrijding

Deze verzekering biedt naast WA en diefstal ook dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. Diefstal is uitsluitend verzekerd indien het object op slot was gezet met zowel het standaard slot als een categorie 3 ART-goedgekeurd slot.

Zekerheid voor opzittendenverzekering

Met de Zekerheid voor opzittenden dekking bent u verzekerd tegen zaak- en letselschade die u en een eventuele passagier lijden als gevolg van een ongeval. Schade aan bijvoorbeeld helm en kleding is meeverzekerd tot een bedrag van EUR 750 per gebeurtenis. De schadevergoeding bedraagt maximaal EUR 100.000 per gebeurtenis.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering

Met de verhaalsrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden. Indien u een bromfietsverzekering met een WA dekking of een WA + diefstaldekking afsluit dan is het verstandig een aanvullende verhaalsrechtsbijstandverzekering af te sluiten, zodat u niet zelf uw schade hoeft te verhalen die door een derde wordt toegebracht.

Pechhulpdekking

Met de aanvullende Pechhulpdekking bent u verzekerd van hulp bij mechanische pech. Deze dekking wordt uitgevoerd door de ANWB. De Pechhulpdekking is alleen mogelijk bij de dekking WA + diefstal + aanrijding.

Jongere bestuurder meeverzekeren

De premie van de bromfietsverzekering is onder andere gebaseerd op de leeftijd van de berijder. Bent u 25 jaar of ouder en leent u de scooter uit aan een bestuurder jonger dan 25 jaar? Dan is schade veroorzaakt door die jongere bestuurder niet meeverzekerd! En WA-schade wordt volledig op u - de verzekeringnemer - verhaald. Indien er een bestuurder jonger dan 25 jaar op de bromfiets rijdt raden wij u aan deze mee te verzekeren.

Stalling Maas & Waal

Stalling Maas & Waal is gevestigd aan de Industrieweg 12 in Druten achter het TinQ Tankstation. Dit tankstation behoort ook tot onze groepsactiviteiten.

Bij Stalling Maas & Waal kunt u uw boot, caravan, camper, auto’s en aanhangers stallen. Op de ruime verharde plaats staat uw bezit op een veilige plaats met permanente camera toezicht. U kunt gebruik maken van onze mogelijkheden om binnen het onderhoud, werkzaamheden in onze werkplaats door u zelf of door ons uit te laten voeren. We hanteren ruime breng en haal mogelijkheden.

TinQ

TinQ tankstation Druten

TinQ is een landelijke keten van onbemande tankstations. TinQ heeft dus geen personeel, geen shop, geen toiletten en geen spaarsysteem. U betaalt alleen voor de brandstof. Dat scheelt vele euro's per tank. Ook geeft TinQ extra korting als u tankt met de Think for life card. Think for life card houders hebben bij TinQ een streepje voor. De Think for life card is overigens gratis. Extra korting krijgen tijdens actiedagen. Dat scheelt.

U kunt 7 dagen per week terecht. En u bent veel sneller weg want u rekent direct af aan de pomp. Geen tijd verspild. Dat is slim.

Bandendiscount Druten

Bandendiscount Druten

Aangezien alleen de juiste banden voor de meeste veiligheid in het verkeer zorgen is de aanschaf van nieuwe banden vaak minder eenvoudig dan het lijkt. Banden online kopen lijkt op het eerste gezicht vaak nog ingewikkelder. Maar nu is er Banden Discount Druten.

De juiste banden voor de beste prijs!

Of u naar all season-, zomer- of winter­banden zoekt, bij Banden Discount Druten vindt u een groot aanbod van diverse merken en soorten autobanden. Banden Discount Druten verkoopt zowel merkbanden uit de hogere klasse, als lowbudget banden. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief balanceren en montage verzendkosten. Goedkope banden vinden is bij Banden Discount Druten een kinderspel!

Voorraad doen wij niet aan

Bandendiscount Druten binnen

U besteld uw banden online en wij maken een afspraak zodra ze binnen zijn. We hebben geen voorraad maar worden 6 maal per dag bevoorraad uit een magazijn met de grootste voorraad van Nederland. Door deze werkwijze kunnen we extra scherp leveren.

Kookstudio Gezonderkoken.nu

Het ideale recept om leuk en leerzaam, maar in ontspannen sfeer te koken. Zomaar omdat je het gezellig vindt of bijvoorbeeld als teambuildingsuitje en jubileum of met je eigen kookclub of vrienden. In een exclusieve omgeving, namelijk in de voormalige Tramremise in Druten, kun je een workshop bijwonen. Deze wordt gegeven in een nieuwe moderne keuken met (semi) professionele keuken apparatuur.

Paleo Voedsel Piramide

Paleo Voedsel Piramide

De kookworkshops zullen hoofdzakelijk volgens het Paleo Principe onder super visie van Health Counseling Druten staan, en zullen u in aanraking laten komen met de aller mooiste producten en laten zien dat ook jij kunt toveren met eten, mits je maar de meest mooie en pure producten gebruikt. Ook worden er geregeld gast koks uitgenodigd van bekende / goede restaurants! Hou de data goed in de gaten!

Kookworkshops

De kookworkshop begint met een uitleg over het menu. Vervolgens gaat u in groepjes van 2 à 3 personen aan de slag met de biologische ingrediënten. Aansluitend wordt er samen gegeten aan een fraai gedekte tafel waarbij de verschillende gangen en bijpassende wijnen worden besproken. U kunt de kookworkshop natuurlijk ook combineren met een mooie wijnproeverij.

  • Tijdens de kookworkshop kunt u zelf een keuze maken uit onze drankenkaart of u kunt kiezen voor een drankarrangement.
  • De receptenboekjes voor de deelnemers zijn inclusief en zijn een mooi aandenken aan een gezellig bedrijfsuitje.
  • Een middaggroep start meestal tussen 11.00 en 12.00 uur, een avondgroep tussen 18.00 en 19.00 uur. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk.

Groeps­kookworkshop

Een van de favoriete culinaire activiteiten van Gezonderkoken.nu is de groeps­kookworkshop. Kom met uw gezelschap koken en geniet van een lekker en leerzaam avondje uit. Groep kookworkshops zijn zeer geliefd voor een gezellige avond met vrienden, bijeenkomsten met familie of als vrijgezellenfeest.

Locatiehuur

Het is mogelijk om de locaties van Gezonderkoken.nu eenmalig of vast te huren. Eenmalig voor bijvoorbeeld een televisieopname, productpresentatie of een zelfverzorgde groep kookworkshop. Of vast voor bijvoorbeeld cateraars, trainingsbureaus, banketbakkers of onderwijsinstellingen die regelmatig (overdag) een locatie nodig hebben.

Vragen of directe reserveringen? Neem contact op met Rivierenland Events, telefoon: 0487 - 51 58 00, wij maken graag een offerte voor u!

Health Counseling

Health Counseling

Health Counseling is gespecialiseerd in gezondheid uit het oogpunt van Voeding, Leefstijl en Bewegen. Alle drie zijn even belangrijk. Voeding, en vooral gezonde voeding, is belangrijk binnen een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl kan bijdragen aan een juist gewicht. En bewegen om in balance te blijven. Wat is "gezond" en wat is "juist". Daar zijn geen standaard antwoorden op te geven; dat zal voor iedereen weer verschillend zijn, en soms zelfs per levensfase verschillend.

Misschien worstel je bijvoorbeeld met: Chronische lichamelijke klachten, Moeheid, Sufheid, Geen energie, Darmklachten, Opgeblazen gevoel, Moeilijke stoelgang, Overgangsklachten, Opvliegers, Menopauze, Stress of Overgewicht. In dat geval kan Health Counseling Druten je op de goede weg helpen met behulp van Advies over: Gezonde eerlijke voeding, Ontspanning, Evenwicht en balans vinden, Fitter en energieker voelen, én Medisch Advies!

Wij zijn erkend door de meeste ziektekosten verzekeringen en worden zodoende vergoed door uw ziektekosten polis *(afhankelijk van uw dekking).

Website: www.health­counseling­nijmegen.nl

Wat is Orthomoleculaire Therapie?

Orthomoleculaire Therapie is een geneeswijze die ervan uitgaat dat er binnen de mens een wisselwerking is tussen alle organen in het lichaam; de psyche, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en het hormoonsysteem. En dat er daarnaast een wisselwerking is tussen deze mens en zijn omgeving.Er wordt gekeken naar eetgedrag, beweging, sociale omstandigheden (gezin, familie, werk), leefstijl (stress, slaapritme, ontspanning), en invloeden van buitenaf (bv gifstoffen). Door (meestal langdurige) verstoring van het evenwicht tussen 1 of meerdere van deze variabelen ontstaat disbalans. Er wordt gezocht naar de oorzaak van het verminderde prestatievermogen van het lichaam, in plaats van alleen symptomen te bestrijden. Door deze oorzaken te verminderen of weg te nemen, kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangezet worden tot een optimalere,gezonde situatie. Dit gebeurt vooral door aanpassing van voedings-, leef- en beweeggedrag en evt. het gebruik van orthomoleculaire- en fytotherapeutische supplementen.

In de orthomoleculaire geneeskunde werkt men met aanvullende stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruikenen verwerken; op natuurlijke basis dus. Deze stoffen zijn meestal vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren, essentiële vetzuren of kruiden. Hoofdmoot blijft de juiste voeding; optimaal aangepast aan het individu werkt het enorm krachtig! Een natuurlijk, onbewerkt voedingsmiddel bevat stoffen met een specifieke werking op het menselijk lichaam. Bijvoorbeeld: bepaalde vetten zoals de omega-3-vetzuren uit vette vis werken ontstekingsremmend, zijn bouwstoffen voor alle celwanden en hebben invloed op de aanmaak van onze "gelukshormonen" dopamine en serotonine. Het verzadigde vet uit vlees, koekjes, kaas en zoutjes werkt juist tegengesteld en belemmert zo bovengenoemde functies. Of een ander voorbeeld: sporters concentreren zich op hun voeding om hun prestaties te verbeteren. Zonder een gezonde darmflora kan de voedingsinname wel afgestemd zijn, maar of de voeding ook goed opgenomen en verwerkt kan worden is maar de vraag.

Voor wie is het geschikt?

Orthomoleculaire Therapie is geschikt voor onder andere diabetes type 2, hart- en vaataandoeningen, ontstekingsziektebeelden, overgewicht, fibromyalgie, (chronische) vermoeidheid, darmproblematiek, migraine, hormonale klachten, huidklachten, een (voedsel)allergie of slapeloosheid, depressie, burn-out, AD(H)D ofgeheugen- en concentratieklachten. Preventief of als life-extension (gezond ouder worden) maar ook zwangerschapsbegeleiding is mogelijk (evt. al vòòr de conceptie).

De Westerse levensstijl leidt tot een toename van het aantal mensen m meer ouderen in onze sportcentra verwelkomen. Onder hen treffen we ook vaak mensen aan met medische indicaties. Gelukkig is er onder de bevolking duidelijk sprake van een toenemende aandacht voor voeding, gezondheid en sport. Al met al leidt tot een toename van het aantal mensen met gezondheidsproblemen. Door vergrijzing van onze samenleving mogen we steeds meer ouderen in onze sportcentra verwelkomen. Onder hen treffen we ook vaak mensen aan met medische indicaties. Gelukkig is er onder de bevolking duidelijk sprake van een toenemende aandacht voor voeding, gezondheid en sport. Al met al stellen deze ontwikkelingen andere en hogere eisen aan sport en bewegingsleiders en personal ontwikkelingen tot een branche waar klanten terecht kunnen voor een deskundig advies en goede begeleiding op het vlak van gezondheid, voeding en bewegen.

Rivierenland Events

Telefoon 

0487  51 58 00

Mobiel

06  303 500 58

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Contact formulier

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier
Rivierenland Events