Geheel verzorgd

Rivierenland Events biedt de leukste ideeën voor uitjes, workshops en de beste componenten voor complete verzorgde groeps-, familie- en bedrijfsuitjes. U kiest voor een evenement en het bijpassende programma, en wij verzorgen de rest voor een geslaagd uitje.

Groepsuitjes

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Wij maken de meest uiteenlopende evenementen mogelijk. Van familie- en groepsuitjes tot recepties, personeelsfeesten, product presentaties, congressen en grootste evenementen. Onze enthousiaste begeleiders zorgen er voor dat elk groeps- of bedrijfsuitje een succes wordt.

Meedenken

De kracht van Rivierenland Events is dat alles individueel of in combinatie te boeken is met onze partners. Geen bedrijf geen gelegenheid of groep is het zelfde wij begrijpen dat volkomen en denken graag met u mee. Samen de krachten bundelen om voor u het perfecte uitje of evenement te organiseren.

Groeps- en bedrijfsuitjes

Onvergetelijk

Rivierenland Events is sterk te land, te water en in de lucht, en bieden alles wat motiveert met culinair of in clinicformaat aan. Uiteraard kunnen er ook combinaties gemaakt worden als onderdeel van een wel bestede dag samen. Dus als het om een arrangement gaat dat volledig in het teken staat van wellness bedrijfsvitaliteit, of een uitdaging die bol staat van avontuur en outdoor, met Rivierenland Events bent u van een onvergetelijke belevenis verzekerd.

Boeren golf

Eigentijds

Rivierenland Events biedt eigentijdse arrangementen en selecteert haar partners op de route op kwaliteit en sfeer. Bovendien zijn al onze partners helemaal thuis in het ontvangen van grotere en kleine gezelschappen, privé of zakelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf of arrangement. U bent bij ons aan het juiste adres.

Lunchen tijdens het groepsuitje

Helemaal op maat

Rivierenland Events bezorgt grote en kleine gezelschappen een onvergetelijke dag. Een culinair bedrijfsuitje of groepssuitje, een nostalgisch uitje, een uniek familieuitje of een sportief personeelsuitje, alles is mogelijk! Of het nu om Dolce Vita gaat, bezinning, sportieve euforie of om uw bedrijf in een mum van tijd wat extra elan te bezorgen. Wij bieden voor elke besteding een arrangement, en zelfs al zou u ze hier niet treffen, dan bedenken wij dat, samen met u, helemaal op maat.

Party Service

Rivierenland Events is al jaren de partner voor uw party’s. Wij hebben alles in huis. Van kennis, organisatie-talent en gastheerschap tot designmeubilair, decoratieartikelen, uiterst verzorgde tafelaankleding, buffetsystemen, professionele keukenapparatuur en mobiele keukens.

Wij maken het waar

U heeft veel tijd besteed aan de organisatie van uw feest. Als het evenement plaats vindt wilt u zeker zijn dat uw verwachtingen uitkomen. Rivierenland Events maakt het waar!

Maatwerk

Elk evenement is uniek. Daarom hechten wij veel waarde aan het leveren van maatwerk en individueel advies. Inclusief een perfect op uw wensen afgestemde logistiek. Al deze elementen zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, van de voorbereidingen tot en met de afbouw. Met één aanspreekpunt regelt u al het materiaal dat u nodig hebt.

Individueel advies

Bij ons staat persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid voorop. Wij kunnen perfect maatwerk leveren voor kleine en grote gelegenheden, voor bescheiden partijen en spectaculaire megafestijnen. U belt met één van onze specialisten waar u op kunt bouwen.

Party Catering

Een hartelijk ontvangst, een fijne bediening en een vriendelijke dienstverlenende houding, onze vakbekwame medewerkers zullen uw evenement tot een succes maken! Zij bezitten meer dan alleen kennis van spijzen en dranken, zij beheersen het gastheerschap.

Rivierenland is een kwalitatief hoogwaardig partycateraar. Ook verzorgt Rivierenland Events ontvangsten, lunches, diners en bijeenkomsten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, van het bezorgen van catering tot totale organisatie van een evenement. Rivierenland Events heeft alle componenten in huis samen met uitstekende partners en blinkt daarom uit in kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens van de klant altijd centraal staat.

Walking Dinner

Bij een Walking Dinner worden de gerechten per gang tegelijkertijd aan uw gasten geserveerd. Deze gerechten worden aangeboden in kleine glaasjes, side-plates en speciale hiervoor ontwikkelde Walking Dinner bordjes.

Het voordeel van een Walking Dinner is dat uw gasten naar keuze staand of zittend kunnen dineren en tegelijkertijd met verschillende gasten kunnen praten.

Een Walking Dinner arrangement is er vanaf € 55.00 per persoon, uitgaande van minimaal 25 personen, met een maximale duur van 3 uur.

Deze kosten zijn inclusief:

 • het plaatsen van een volledig ingerichte bar
 • het plaatsen van enkele statafels
 • dranken uit Hollands assortiment
 • 4-gangen Walking Dinner
 • personeelskosten

Barbecue

Uw barbecue perfect en volledig verzorgd, zorgeloos culinair met een zomers tintje. Heerlijke visgerechten, maar uiteraard ook vlees van topkwaliteit. Al onze barbecue-arrangementen bevatten daarnaast een rijke keuze aan verse salades, sauzen en brood.

Een barbecue arrangement is er vanaf € 42,85 per persoon, uitgaande van minimaal 25 personen, met een maximale duur van 3 uur. Deze kosten zijn inclusief:

 • het plaatsen van een volledig ingerichte bar
 • het plaatsen van enkele statafels
 • het plaatsen van een buffet
 • dranken uit Hollands assortiment
 • culinaire invulling
 • een gasbarbecue
 • personeelskosten
 • transportkosten

Vraagt u gerust een offerte bij ons aan.

Party Verhuur

Wij verhuren al het materiaal dat u nodig heeft! Rivierenland Party verhuur verzorgt de complete uitrusting. Porselein, glaswerk, tafelgerei, tafellinnen, designmeubilair, tafels en stoelen, maar ook buffetsystemen, mobiele keukens en professionele keukenapparatuur.

Rivierenland Events verhuur

Steeds vernieuwend

Als u huurt bij Rivierenland Party verhuur, dan kiest u voor kwaliteit, service en een compleet assortiment. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk materiaal u nodig hebt. Wij staan we dicht bij de klant en houden we de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Wij innoveren dan ook voortdurend, waardoor ons assortiment steeds wordt aangevuld met materiaal volgens de nieuwste trends.

Rivierenland Events Tenten

Meer dan verhuur alleen

Rivierenland Party verhuur is leverancier van zowel kleine als grote evenementen. Dankzij een breed assortiment, dat bestaat uit A-merken, en samen met verschillende partners kan Rivierenland Party verhuur voor elk evenement, en in elke gewenste hoeveelheid leveren. Maar we doen meer dan alleen het materiaal leveren. We kunnen ook de complete logistiek en zelfs de technische dienst ter plekke voor onze rekening nemen. Rivierenland events en party verhuur heeft op deze manier al veel grote evenementen verzorgd.

Rivierenland Events Tent

Evenementen

High Tea

U organiseert een evenement? Dan hebben wij speciaal voor u ter inspiratie, hierbij enkele voorbeeld arrangementen!

Wij kunnen uw evenement ook samen met u organiseren. De Rivierenland Events medewerkers zijn opgeleid, gedreven en enthousiast. Wij organiseren graag en voeren uw programma met passie en plezier perfect uit!

Sloepentocht met High Tea

Nieuwkoopse Plassen

Varend over de Nieuwkoopse Plassen kom je achter alle geheimen van het moeras. Van een klein spannend slootje vaar je zo de open plas op. Ook wandelend is deze parel in het Groene Hart te ontdekken. Dit natuurgebied vormt een schakel in de reeks wateren in het westen van ons land. Hoewel Nederland ooit voor een groot deel uit laagveen bestond, komen zulke uitgestrekte laagveengebieden en hun unieke flora en fauna tegenwoordig niet veel meer voor. Een buitengewoon ontspannende dag met een heerlijke High Tea aan boord.

Le œuf aux Asperges

Asperges

Na een heerlijke aangekleed kopje koffie/thee begint u aan een puzzel tocht in verschillende teams en de opdrachten vervult u onderweg langs de aantrekkelijkheden van het gastvrije Brabantseland. De verschillende teams strijden voor de eeuwige roem! Met authentieke Franse eenden trekken we via idyllische weggetjes naar een van de mooiste wijngaarden van Nederland waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met een wijnproeverij. Na nog wat ambachtelijk shoppen is het tijd voor de kookworkshop in de prachtige tuin van de Aalshof. Onder begeleiding van een top kok gaan we helemaal los met de asperges, eieren, ham en zalm en schuiven we aan voor een eigen bereide diner Du le œuf va dans quête aux asperges met afstand het meest opwindende en smakelijke uitje van dit moment maakt.

Puzzle Tour Du Chateau

Kastelen

We trekken via idyllische weggetjes naar een van de mooie kastelen en een ruïne waar we een sportieve competentie aan gaan met de andere eenden bemanning. De opdrachten zijn verschillend van aard: foto’s, behendigheid, route zoeken.Na nog wat omzwervingen komen wij vol verwachting en met spanning over onze prestatie’s aan bij de gezellige La Garage, waar wij onder genot van een koud en warm buffet de uitslag van de puzzel tour krijgen.

Retroscooters en BBQ

Scooters

Met authentieke Retro Scooter trekken we via idyllische weggetjes door de dorpen. Het Land van Maas en Waal die blaakt van historie en puur natuur. Na deze heerlijke ontspannende tocht gaan we ons opmaken om naar het Veerhuis/La Garage te gaan. Hier is de Bar geopend en zullen onze medewerkers voor u een heerlijke BBQ voorbereiden waar het vlees gebakken wordt door onze kok en de drankjes gekoeld liggen. We laten ons de BBQ smaken in de lounge banken en bij de haard … bij slecht weer is het mogelijk om de BBQ binnen te doen.

Du Pain, Du Vin et Du Moulin

Authentieke eenden

We ontvangen u met een heerlijke aangekleed kopje koffie/thee voordat we beginnen aan een heerlijke tocht langs de aantrekkelijkheden van het gastvrije Land van Maas en Waal. Met authentieke eenden trekken we via idyllische weggetjes naar een van de mooiste molens van Nederland waar we zelf onze assortiment verse en verrassende broodjes bij elkaar malen. Voor de begeleidende wijntjes houden we halt bij een heuse wijngaard. Een Kaasboerderij zorgt op de terugweg voor unieke en rijke kazen. Na nog wat ambachtelijk shoppen komen wij vol verwachting bij de gezellige La Garage aan.

Rivierenland Events

Telefoon 

0487  51 58 00

Mobiel

06  303 500 58

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Contact formulier

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier
Rivierenland Events