Over ons

Rivierenland Events is hét bureau voor een goed georganiseerd uitje. ScootOnRoute, EendOnRoute, CafeOnRoute, Sloep4you, Kook4you, Workshops4you, Boeren6kamp, Terrasgolf, Grill & Chill, Party service, Evenementen organisatie … maar ook Retroscooters Druten, Stalling Maas & Waal, Tinq tankstation Druten, Kookstudio Gezonderkoken.nu en Health Counseling Druten behoren tot onze groepsactiviteiten.

Wie wij zijn

Rivierenland Events kende in het voorjaar van 2010 een ambitieuze start met de introductie van Scoot On Route. Een unieke combinatie van RetroScooter langs uitgezette routes met een mooi afsluitend diner op een gastvrij adres. In 2011 ging de organisatie nu ook te water met Sloep 4 You en Grill & Chill. Knaloranje partydonuts in de Maas en Waals Gouden Ham deden harten sneller overslaan en dankzij comfortabele motorsloepen werden gezelschappen, groot en klein, op een heerlijke, avontuurlijk dag getrakteerd. En in 2012 ging alweer een verrassende activiteit, Eend On Route, het aanbod aan vermaaksmogelijkheden gaan versterken. Gezien het enthousiaste onthaal van de door ons bedachte concepten word flink door ons team doorgepakt om vanaf 2014 10 elementen te kunnen aanbieden.

Scoot on Route

Vernieuwend

Elvira: “Eigenlijk proberen we ieder jaar een nieuwe aanvulling op ons vaste programma te ontwikkelen. Dat zorgt niet alleen voor extra veel keuze, maar zo kunnen er ook steeds meer onderlinge combinaties worden gemaakt. In voor- en na seizoen ligt de accent bij Rivierenland Events vooral op de complete verzorging van bedrijfs- en familiefeesten. In de zomer komt de focus erbij op het om maat bedienen van recreanten en toeristen die met los verhuur van scooters of sloepen eens in klein of groter gezelschap een onvergetelijke dag lang helemaal wat anders willen.”

Grill en Chill

Vanzelfsprekend

Johan: “Onze uitvalsbasis is het Gelders Rivierengebied, een prachtig gebied waar het sowieso qua omgeving al genieten is. Wij zorgen daarbij voor een stress loze organisatie, lekker eten en drinken en – niet onbelangrijk – een uitje dat verre van standaard is. Dat geldt voor de activiteiten die we zelf hebben ontwikkeld, maar ook voor de uitjes-op-maat. Ons werk is dan ook geen dag hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk.”

Eend on Route

Bijzonder en op maat

Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen, die bedrijven stuk voor stuk een onvergetelijk dagje samen waarborgen. Mooie doordachte concepten, die bovendien ook steeds betaalbaar blijven. Want net als u, onze clientèle, ondernemen wij, al ruim twintig jaar en weten wij hoe belangrijk het is, om elke euro eens goed om te draaien. Dus of u nu goed of wat krapper bij kas zit, wij hebben voor elke besteding een arrangement.

Portfolio

ANWB, Rabobank, ABN Nijmegen, UMC Radboud, UMC Dekkerswald, Janssen & Janssen Deurwaarders, Chelly Transport, RTP Druten, Rabobank Ede, Rabobank Druten, FMO Den Haag, Exhobitions Utrecht, Engelen Meetkunde, Lighthouse Ben Leeuwen, Provincie Gelderland, Belasting Dienst Apeldoorn, Deco Home Zeeland, Meteo Consult Wageningen, Akzo Nobel, Maas ziekenhuis Gennep, Romex Rhenen, Heerensloo Druten, Harten 4, Orga advies, CCV Arnhem, R2B Zaltbommel, Verre Naasten, V Hulst Rijschool, FMO Bank Den Haag, Media Markt Rotterdam, Tandartsen Praktijk Kesteren, Phlatos Culemborg, BigBag Store, Cognitor Administratie, Vectas Arnhem, Pannekoek Druten, Woningstichting, Gemeente Utrecht, Broeklin Druten, RDW Arnhem, Politie Nijmegen, Politie Tiel, ING Beuningen, Twee linden, Innoforte Druten, enz.

Algemene voorwaarden

Op weg met Eend on route

Rivierenland Events vindt het haar plicht om u te informeren over onze voor algemene voorwaarden.

Wij adviseren u om voor of uiterlijk tijdens het sluiten van een overeenkomst hiervan kennis te nemen. Indien u een boeking bij ons plaatst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing mocht u een huurovereenkomst sluiten voor scooter, eend, bbq donut, sloep, of bierfiets dan zullen deze gelden als aanvullende voorwaarden.

U kunt uw voorwaarden op verzoek verkrijgen, downloaden en zijn ter inzage bij ons bedrijf.

  • Als u een boeking bij ons plaatst is er sprake van instemming en dat u deze stilzwijgend accepteert.
  • Als wij een offerte of orderbevestiging maken sturen wij onze voorwaarden mee, mocht er een telefonische boeking plaatsvinden is er sprake dat de klant deze stilzwijgend accepteert, dus zonder uitdrukkelijk acceptatie van zijn/haar kant. U kunt altijd vragen om toezending van een exemplaar.

Wij geven u als klant of zakenpartner voldoende gelegenheid om de voorwaarden op tijd in te zien, of te downloaden mocht u hierover vragen hebben vernemen wij deze graag.

Downloads

U als klant of opdrachtgever kunt hier informatie vinden en/of downloaden en kennis nemen van de inhoud van onze voorwaarden en onze verhuur formulieren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aan de hand van de informatie welke u gelezen heeft, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

 

Algemene voorwaarden

Rivierenland Events

Stalling

Bierfiets

Scoot on Route

Grill & Chill

 

Overige documenten

Rivierenland Events folder

Huurovereenkomst Scooter

Huurovereenkomst Eend

Rivierenland Events

Telefoon 

0487  51 58 00

Mobiel

06  303 500 58

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Contact formulier

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier
Rivierenland Events